Document Actions
logo museo napolibeniculturali
immagine
Salla IV
Kliko këtu për të zmadhuar imazhin

Në sallën e katërt, përveç objekteve të tjera që variojnë  nga shek. IV p.e.r. deri në shek. VI e.r., dy vitrina u janë rezervuar kolonive greke (Durrachium, Apollonia dhe Orik) të themeluara përgjatë bregdetir ilir. Gjithashtu janë ekspozuar dhe objekte jashtë vitrinave, ku pjesën më të madhe e zënë skulpturat.

Informacion i mëtejshëm
Bibliografia:


Renditja: Salla IV
« Prill 2017 »
Di Mo Ma En Fr Sh
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri