Document Actions
logo museo napolibeniculturali
immagine
Salla I
Kliko këtu për të zmadhuar imazhin

Në sallën e parë të muzeut janë ekspozuar objekte që i përkasin periudhës së prehistorisë, nga paleoliti deri në epokën e hekurit. Këto objekte janë paraqitur sipas një renditje tematike dhe kronologjike, ku qëllimi kryesor i përzgjedhjes së tyre ka qenë lindja dhe krijimi i autenticitetit të etnosit ilir, i cili u krijua dhe u zhvillua në këtë  territor.

Informacion i mëtejshëm
Bibliografia:


Renditja: Salla I
« Shkurt 2018 »
Di Mo Ma En Fr Sh
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri