Document Actions
logo museo napolibeniculturali
immagine
Salla III
Kliko këtu për të zmadhuar imazhin

Në sallën e tretë janë ekspozuar objekte që u përkasin periudhave të ndryshme, që nga shek. IV p.e.r. deri në shek. VI e.r. sipas një ndarje kronologjike dhe sipas një shpërndarje nga jugu në veri të Koinoneve ilire. Objektet e ekspozuara në vitrinat e kësaj periudhe kanë për qëllim të tregojnë jetën e përditshme të ilirëve, por edhe tregtinë që ata kanë patur me kolonitë greke.

Informacion i mëtejshëm
Bibliografia:


Renditja: Salla III
« Prill 2017 »
Di Mo Ma En Fr Sh
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri