Document Actions
logo museo napolibeniculturali
immagine
Periudha Arkaike
Kliko këtu për të zmadhuar imazhin

E njohur ndryshe si faza e III e periudhës së hekurit. Në këtë periudhë hyjnë një sërë elementësh që e karakterizojnë si një fazë më vete. Këto elemente lidhen me futjen e importeve greke. Shumë nga këto importe filluan të prodhohen në vend duke nxitur kështu prodhimin vendas. Repertori i bronzeve u pasurua me mjaft forma të reja.

Informacion i mëtejshëm
Bibliografia:


Renditja:
« Prill 2017 »
Di Mo Ma En Fr Sh
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri